طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

حماس: رژیم صهیونیستی دیگر در سرزمین ما امنیت ندارد

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» روز شنبه ساعاتی پس از عملیات استشهادی علیه تعدادی از شهرک‌نشینان در کرانه باختری گفت که «عملیات قهرمانانه امروز حاوی این پیام است که رژیم صهیونیستی دیگر در سرزمین ما امنیت ندارد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، جنبش حماس گفت که «عملیات قهرمانانه‌ای که روز شنبه در کرانه باختری صورت گرفته، حکایت از آن دارد که اسرائیل در سرزمین ما در امان نیست».

 

حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که عملیات استشهادی جوانان فلسطینی در منطقه «عزون» واقع در شرق قلقلیلیه نشان می‌دهد که «اسرائیل در امان نیست و این نشان می‌دهد که آحاد ملت فلسطین خود را مسئول آزادسازی سرزمین خود می‌دانند».

 

جنبش فلسطینی حماس عملیات استشهادی امروز در منطقه عزون را پاسخی به حملات دیروز نظامیان صهیونیست به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی بازگشت در غزه دانست و گفت که «عملیات قهرمانان در کرانه باختری یک روز بعد از تجاوزات نظامیان صهیونیست علیه اهالی غزه و ریختن خون جوانان غزه‌ای صورت گرفت».

 

در همین ارتباط، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که «مقاومت قادر است رژیم صهیونیستی را به اجرای توافقات شکست محاصره ملزم کند و تماس‌ها و ارتباطات بین این جنبش و میانجی‌گران بر سر این موضوع همچنان برقرار است».

 

در عملیات استشهادی روز شنبه جوانان فلسطینی در منطقه «عزون» کرانه باختری که با استفاده از سلاح سرد انجام شد، دو یا سه صهیونیست زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار