احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

حماس: رژیم صهیونیستی دیگر در سرزمین ما امنیت ندارد

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» روز شنبه ساعاتی پس از عملیات استشهادی علیه تعدادی از شهرک‌نشینان در کرانه باختری گفت که «عملیات قهرمانانه امروز حاوی این پیام است که رژیم صهیونیستی دیگر در سرزمین ما امنیت ندارد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، جنبش حماس گفت که «عملیات قهرمانانه‌ای که روز شنبه در کرانه باختری صورت گرفته، حکایت از آن دارد که اسرائیل در سرزمین ما در امان نیست».

 

حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که عملیات استشهادی جوانان فلسطینی در منطقه «عزون» واقع در شرق قلقلیلیه نشان می‌دهد که «اسرائیل در امان نیست و این نشان می‌دهد که آحاد ملت فلسطین خود را مسئول آزادسازی سرزمین خود می‌دانند».

 

جنبش فلسطینی حماس عملیات استشهادی امروز در منطقه عزون را پاسخی به حملات دیروز نظامیان صهیونیست به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی بازگشت در غزه دانست و گفت که «عملیات قهرمانان در کرانه باختری یک روز بعد از تجاوزات نظامیان صهیونیست علیه اهالی غزه و ریختن خون جوانان غزه‌ای صورت گرفت».

 

در همین ارتباط، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که «مقاومت قادر است رژیم صهیونیستی را به اجرای توافقات شکست محاصره ملزم کند و تماس‌ها و ارتباطات بین این جنبش و میانجی‌گران بر سر این موضوع همچنان برقرار است».

 

در عملیات استشهادی روز شنبه جوانان فلسطینی در منطقه «عزون» کرانه باختری که با استفاده از سلاح سرد انجام شد، دو یا سه صهیونیست زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر